FAQ

Om je direct aan te melden ga je naar de oranje inschrijf button rechts bovenin of naar het kopje “werkzoekend”. Hier kun jij jouw gegevens invullen. Binnen 48 uur hoor jij of je part of the team bent.

Op de website kan je al onze samenwerkingen bekijken. Daarnaast worden evenementen aangekondigd op ons Instagram account: https://www.instagram.com/wrk_4/. Lijkt het jou tof om op één of meerdere evenementen te werken meld je dan snel aan!

Sta je al aangemeld bij ons en wil je simpelweg weten wat eraan komt. Hou dan de Aybler app goed in de gaten want hier worden alle evenementen in aangekondigd.

Door op de oranje inschrijf button rechts bovenin te klikken. Zodra je aangenomen bent en je een account aangemaakt hebt bij Aybler. Dan heb je toegang tot al onze evenementen en door een simpele druk op de knop in de app. Sta jij op de lijst om te kunnen werken.

Als je op een evenement hebt gewerkt dan worden jouw uren op locatie bijgehouden door een medewerker van WRK4 of door een medewerker van derden. Aan het einde van het evenement worden de uren door WRK4 doorgestuurd naar Please. Zij zorgen ervoor dat de uitbetaling word voltooid. Hiervoor is het wel belangrijk dat jij jouw account volledig is ingevuld. Zonder volledig account kan het langer duren voordat je word uitbetaald.

Voor vragen over facturen en toekomstige uitbetalingen kan je contact opnemen met Please. Tel.: 0492 388 888

Voor technische problemen kan je contact opnemen met Please. Tel.: 0492 388 888